Ode aan het Songfestival van weleer

Vanaf 2024 te boeken voor al je evenementen

Het Songfestival gaat naar zijn 70ste verjaardag toe

Terug naar de jaren zestig, zeventig en tachtig met

Martine Dams, Ann De Winne, Marc Stans in:

J‘AIME LA VIE

Ann De Winne heeft al veel musical- en revuewatertjes doorzwommen en we zijn nu heel blij dat ze wil meedoen in een aantal projecten van de Kempenshows.

Een ode aan het Songfestival van weleer

Slechts één keer slaagde België erin om het Eurovisiesongfestival te winnen. De Waalse Sandra Kim deed het in 1986 met J’aime la vie. Omdat haar prestatie zo uniek is en blijft, willen we haar en andere grootheden van het Songfestival eren in dit nostalgische programma. We gaan terug naar de jaren zestig, zeventig en tachtig, omdat in die periode de allergrootste klassiekers zijn ontstaan. Denk maar aan Puppet on a string door Sandy Shaw, No Ho l’Heta (Gigliola Cinquetti), Après toi (Vicky Leandros), Boom Bang-a-Bang (Lulu), Congratulations (Cliff Richard), What’s another year (Johnny Logan) en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan.. Maar we blijven niet alleen stilstaan bij de internationale artiesten. Ook Vlaanderen heeft een hele Eurosonggeschiedenis. En daarom mag je ook een portie Nicole en Hugo, Ann Christy en Louis Neefs verwachten. Kortom, allemaal liedjes om bij weg te dromen of om herinneringen op te halen aan vervlogen tijden.

De artiesten die in het verleden duiken, zijn geen van de minsten.

MARTINE DAMS is zeker in Geel en omstreken geen onbekende. Twee jaar geleden had ze nog haar eigen avondvullend programma in cc de Werft en ze stond ook al in het Sportpaleis tijdens Houden van/Griffelrock. Bovendien heeft ze in Antwerpen al aan een Nekka Intiem-programma deelgenomen.

ANN DE WINNE is een all round-artieste. Ze is  actrice, speelt in musicals, en revues. Zij is grote fan van Ann Christy en bracht daarom een cd uit met liedjes van deze grote dame uit de Vlaamse showbusiness. Ann is misschien wel klein van gestalte maar ze heeft een geweldige uitstraling op een podium.

MARC STANS verzorgt de muzikale leiding en zal laten horen dat hij ook voccaal zijn mannetje kan staan.

Dit programma is een organisatie van vzw Kempenshows in samenwerking met cc de Werft.

Voordeel  Als je boekt voor september betaal je slechts 12 euro in plaats van 16. Meer info: 0478/58.19.37 of info@kempenshows.be.