Je kunt niet zonder de anderen

Een muzikale lezing over kleinkunst en chanson

Deze muzikale voordracht kan iedere Kempense vereniging boeken aan zeer voordelig tarief. We werken immers samen met Avansa Kempen en als de aanvraag via hen loopt, betalen de verenigingen slechts een klein bedrag.

De titel is ontleend aan een zeer mooi chanson van Zjef Vanuytsel maar er is ook een diepere betekenis. Die verschrikkelijke coronajaren hebben immers uitgewezen dat we mekaar meer dan ooit nodig hebben en dat we zonder de broodnodige sociale contacten toch wat verloren lopen. Het doet deugd dat we mekaar nu toch al eens opnieuw voorzichtig kunnen knuffelen. In de voorstelling komt Kempenaar Zjef Vanuytsel ook wel uitgebreid terug, want het was een beetje zijn jaar. In zijn geboortedorp werd hij herdacht met de onthulling van een monument, een muzikaal evenement en een tentoonstelling. En daar gaan wij als Kempenshows graag in mee.

Verder wordt er in deze voorstelling aandacht besteed aan andere kleinkunstenaars en wordt er gebabbeld en gezongen over de protestsongs, censuur die er geregeld was op onze eigen openbare omroep en ook over de gouden jaren zestig en de seksuele revolutie. Kortom, een leuke en gezellige namiddag of avond voor je vereniging is gegarandeerd.

/

IVoor alle info: info@kempenshows.be of 0478/58.19.37.

De mensen in het Lokaal Dienstencentrum in Mol genoten geweldig van de muzikale lezing, die werd gebracht door Herman Van Doninck en Martine Dams.