‘Raak me’, hèt album van Martine Dams

Martine Dams uit Geel, één van de vaste zangeressen van onze Kempenshows, komt op de proppen met een gloednieuw album. Ze heeft heel hard gewerkt aan die cd en het resultaat is navenant. Om te beginnen is haar stemgeluid een streling voor het oor, maar wat belangrijk is: ze zingt zinnige Nederlandstalige teksten die toch voor iedereen begrijpbaar zijn.

Martine is verpleegster van opleiding. Zij geeft les in Geel aan leerlingen die zorgkunde studeren. Door haar beroep komen zij en haar leerlingen geregeld in contact met dementie. Over dit thema heeft Martine dan ook een liedje geschreven, zowel tekst als muziek zijn van haar hand. Het is een zeer ontroerend, beklijvend nummer geworden onder de titel ‘Raak me’. Dit is meteen ook de naam van het album geworden. Voor de rest vind je op de cd een diversiteit van Nederlandstalige luisterliedjes terug, waarbij Martine slechts één doel voor ogen had: de kwaliteit en het gevoel moesten overheersen. En daar is ze wonderwel in geslaagd.

Album "Raak me"Het album ‘Raak me’ van Martine Dams is vanaf nu te koop tegen de spotprijs van 15 euro. Geef gewoon een seintje via info@kempenshows.be en wij zorgen dat de cd tot bij jou komt.

 

Hieronder kan je luisteren naar het Radio 2-interview dat Martine op donderdag 19 oktober 2017 had met Vanessa Vanhove in het programma ‘De Lage Landen’: